Den 1 December signerar Yohio sin nya bok "drömmen som blev sann" i Nordstan. Bokens preliminära utgivsdatum är 25 oktober enligt bokus.com, enligt Cdon så släpptes den den 18 oktober... förvirrande!
Här finns boken att "bevaka" och här kostar den 131 kr: http://www.bokus.com/bok/9789185651306/yohio-drommen-som-blev-sann/
 
En annan sak som egentligen inte har med detta är att konserten från btb tour i Annexet kommer släppas som DVD! När vet jag inte än men innan jul iallafall! 
 
/W
 
(YOHIO & Yousef Bilal)
 
 
Yohio skrev på sin instagram & Twitter i förrgår att han hade köpt en hund, eller ja, att hans familj hade det! Den heter Luna och är en shcipperke valp! 
Här är den söta lilla vovven:
 
btw, jag vill bara säga det här om det är någon som läser min blogg ifrån en mobil/ipad, designen är inte mobilanpassad så gå in via en dator och titta för att se hur den egentligen ser ut! 
 
/W
Nu på fredag (25/10) spelar Yohio på ungdomsfestivalen i Askersund. Åldersgränsen är yngst 12 år och äldst 25 år (tror jag). KÖP BILJETTER HÄR: https://www2.nortic.se/tickets/show/5833
 
Jag ska tyvär inte gå, det ligger en bit bort och jag har ingen sovplats efteråt :c
 
/W